WIMiC_white_logo_noname

Konkurs na stanowisko: PostDoc OPUS – ST

Nazwa jednostki: Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, Wydział Inżynierii Materiałowej i Ceramiki Nazwa stanowiska: PostDoc   Wymagania: uzyskany stopień doktora w dyscyplinie nauki chemiczne, inżynieria (technologia) chemiczna, inżynieria materiałowa lub dyscyplin pokrewnych; posiadanie...
75-lecie Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH

Forum Wydział-Przemysł / 6.10.2023

75-lecie Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH Forum Wydział-Przemysł dla Pracowników WIMiC AGH i przedstawicieli Przemysłu Temat: Kształcenie na potrzeby Przemysłu 4.0Data: 6.10.2023Godz.: 15.30Miejsce: AGH, Aula 0.10 w B-8Formularz zgłoszeniowyNa Państwa zgłoszenia czekamy do 26 września...
75-lecie Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH

Koncert Jubileuszowy z okazji 75-lecia Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki / 6.10.2023

Koncert Jubileuszowy z okazji 75-lecia Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki   Dla Studentów, Pracowników AGH i Gości  Koncert z okazji 75-lecia Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki o charakterze klasyczno-popularnym Data: 6.10.2023 (piątek)Godz.: 18.00 Miejsce: AGH,...
Jubileuszowa Inauguracja Roku Akademickiego Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH 2023/2024

Jubileuszowa Inauguracja Roku Akademickiego Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH 2023/2024

Jubileuszowa Inauguracja Roku Akademickiego Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH 2023/2024 75-lecie Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH Data: 6.10.2023Godz.: 12.00 Rejestracja od godz. 11.00Miejsce: AGH, Aula A-0 Plan Inauguracji Jubileuszowego Roku Akademickiego Wydziału...
obrona_doktorska

Publiczna Obrona Doktorska - mgr inż. Szymona Wójcika, w dniu 11 września 2023r. o godz. 12:00

Zaproszenie na publiczną obronę pracy doktorskiej mgr inż. Szymona Wójcika na temat: „Nowe sensory woltamperometryczne i strategie uczenia maszynowego oraz głębokiego uczenia maszynowego do profilowania lokalnych produktów spożywczych” PROMOTOR: prof. dr hab. Małgorzata Jakubowska PROMOTOR POMOCNICZY:  ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10